Den første mil på vejen

1st Mile er et professionelt team med stærke erfaringer inden for sikring af projektfinansiering, forretningsudvikling og projektledelse.

Vores kunder er offentlige og private aktører, store som små, hvis primære udfordringer er at få den gode idé bragt til markedet.

Det første stykke på en sådan rejse er oftest at få styr på ideen, få fundet de rette partnere, få udviklet forretningsideen og få fundet noget finansiering til den. Deraf navnet 1st Mile.

Hvad hjælper vi jer med?

  • Skrive jeres ansøgning til et støtteprogram så I får finansieret jeres projekt
  • Sikre projektledelsen på udviklingsprojekterne
  • Udvikle forretningsplan og -strategi

Hos 1st Mile vil vi gerne være med til at gøre verden til et bedre sted. Vores bidrag er at få de gode ideer bragt ud i virkeligheden, og vi løber rundt med armene i vejret, hver gang vi får sikret finansiering til et projekt.

Projekterne er meget forskellige, det kunne være optimering af output fra vindmøller, nye måder at kurere kræft på, flasker udviklet af genbrugspapir eller energibesparelser. Vi arbejder på at skabe værdi i alle de projekter, vi engagerer os i. Når vi tænker på værdi, favner det både en økonomisk, miljømæssig og samfundsmæssig værdi.